1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Високопроизводителната техника на Ню Холанд – гаранция за успех

Високопроизводителната техника на Ню Холанд – гаранция за успех

Официален представител на Ню Холанд за България е фирма ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ

Жътвената кампания е в разгара си. В тази връзка регионалният мениджър на Ню Холанд за област Плевен инж. Калин Петров посети земеделските площи на Павел Стоименов– фермер, разполагащ с 8 комбайна CR9080 на полето.

По думите му, машините на Ню Холанд са най-добрите на пазара. „От началото на стопанството ми избрах тях и съм много доволен. Те са изкючително прецизни, кабината е удобна и жътвата с тях е бърза“, заяви Стоименов.

Според него при тези неблагоприятни климатични условия, високопроизводителната агротехника е най-доброто решение за едрите земеделци.

Зърнопроизводителят обработва 80 хиляди декара с пшеница и царевица. Той е доволен и от бързото и адекватно сервизно обсужване на машините, което е от голямо значение за екипа на Ню Холанд.

Компанията има сервизни центрове в цялата страна, оборудвани с всички необходими резервни части за машините.

„Гарантираме бързо сервизно обслужване. Нашите специалисти работят само с оригинални части“, заяви регионалният мениджър на Ню Холанд за област Плевен инж. Калин Петров.

За добрата работа на машините от значение е и тяхната поддръжка. Земеделецът и мениджърът бяха категорични в позицията си, че трябва да се използва оторизираният сервиз. Защото освен прецизната работа, оторизираният сервиз дава 1-годишна гаранция при повреда на машината.

Официален представител на Ню Холанд за България е фирма ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.