1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Впечатляващо участие на FENDT на изложението INNOV-AGRI във Франция

Впечатляващо участие на FENDT на изложението INNOV-AGRI във Франция

Системата VarioGrip привлече интереса сред посетителите на изложението

От 2-ри до 4-ти септември се проведе най-голямото земеделско открито изложение в Европа, в град Утарвиле, Франция. Френското издателство Groupe France Agricole празнува своята 25 годишнина като организатор на събитието. Един от акцентите на събитието бе демонстрационното поле, където най-модерната земеделска техника бе показана в действие. Естествено FENDT бе представен със своите истински „Конски сили“.

img_2296_500

“Много френски земеделци познават и уважават марката FENDT. За тях тя означава иновативни технологии и високо качество“, обяснява Фабиен Поти, бранд мениджър на FENDT във Франция. „Франция е най-големият пазар за земеделска техника в Европа и FENDT присъства тук от много години. Имаме машини на няколко десетки хиляди моточаса работа, които все още работят по полетата на Франция. Надеждността и ефективността на FENDT са ключовите елементи, които гарантират успех.“

Системата VarioGrip привлече интереса сред посетителите на изложението. Системата за регулиране на налягането в гумите е напълно интегрирана и се управлява директно от кабината на машината. Механизаторът може да регулира налягането чрез терминала, за да увеличи сцеплението и да подготви трактора в работно състояние – дори в движение на машината. Друга система, която направи впечатление бе системата SectionControl. Торовете и препаратите могат да бъдат разрпъсквани в предварително избрани участъци от полето с толеранс +/- 2см. Бяха показани не само нови системи, но и изцяло новата разработка на FENDT от серията 300 Vario и подобрената версия на 700 Vario – най-новите продукти на завода в Марктобердорф, Германия. Серията 700 Vario е една от най-популярните серии във Франция и сега е с нови 46 опции. „По време на изложението показахме и силажокомбайна FENDT Katana 65, който беше като магнит за посетителите“, сподели развълнувано Фабиен Поти. Новите зърнокомбайни от сериите X и L също бяха представени.

Около 300 компании, свързани със земеделието заеха около 160 хектара изложбена площ. За 4 дни  80 000 души от цяла Европа посетиха изложението. „Щандът на FENDT беше един от най-посещаваните на Innov-Agri. Ние насърчаваме посетителите да карат нашите машини от сериите 700, 800 и 900 Vario на демо полето, защото можеш да усетиш разликата по най-добрия начин единствено ако се качиш да караш“, заяви Фабиен Поти. Върху 6 хектара FENDT представи и AGCO Finance, AGCO Parts и FENDT Shop, които имаха свои щандове.

Вносител на Fendt за България е фирма  Златекс.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.