Време за жътва с Интерагри България – вашия надежден партньор

Сезонът на жътвата е един от най-съществените за бизнеса на фермерите

ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ е единствен официален вносител на земеделска и строителна техника с марката NEW HOLLAND за България от 2013 г. ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ представлява още добре познатите премиум марки за прикачен инвентар - Gregoire Besson, Kinze, Caffini, Agrojet, Cochet, Provitis. От началото на своето съществуване, ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ се стреми към изграждане на дългосрочни партньорски взаимоотношения със своите клиенти и партньори, като предлага комплексни решения за земеделието и високо квалифицирано обслужване. В стремежа си да задоволи всяка индивидуална потребност и да отговори максимално на нуждите на своите клиенти, ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ развива бизнеса си интензивно.  За да бъде близо до своите клиенти, компанията разполага с търговски представители във всички райони на страната, както и с 10 продажбено-сервизни комплекси в градовете София, Стара Загора, Благоевград, Враца, Плевен, Русе, Добрич, Бургас, Харманли и Пловдив. Компанията предвижда развитие на своята мрежа, като в съвсем скоро време планира да отвори нова база в Силистра. Като част от усилията, които ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ полага за успешно сътрудничество с производителя, е сертифицирането на търговско-сервизните си бази по програмата за качество на обслужване на New Holland Top Partner.  До момента някои от базите вече притежават най-високото и престижно отличие Premium, което гарантира отлично качество на сервиз и обслужване, а също така и е знак за висока оценка и признание от страна на производителя New Holland. 

ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ разработва редица гъвкави и изгодни предложения за продажба на машини и следпродажбено обслужване, както и прави множество други нововъведения, с които поставя в центъра на всичко нуждите на клиента - като свой партньор. Какво означава това според г-н Даниел Минев, Изпълнителен директор на ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ и Председател на Българската асоциация на търговците на агротехника в България (БАТА): „Да си партньор на някого означава да го слушаш, да си в постоянна комуникация, да се отнасяш към него с подкрепа, уважение и доверие. За нас най-важният измерител на успеха е спечеленото доверие на нашите клиенти, които са нашите най-ценни партньори.“  

Като единствен официален вносител на земеделска и строителна техника с марката NEW HOLLAND за България, само ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ предлага 5-годишна удължена гаранция от производителя на своите клиенти. С това уникално предимство, ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ предоставя необходимата сигурност и заслужено спокойствие на клиентите, закупили трактори и зърнокомбайни с марката NEW HOLLAND. Единствено клиентите на ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ нямат никакво самоучастие за всички възникнали гаранционни събития. Гаранцията, също така е без никакво допълнително оскъпяване за клиента.

В допълнение на 5-годишната удължена гаранция от производителя,
ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ предлага уникално финансиране до 5 години, с преференциални лихви от 0,95% за зърнокомбайни, 0,45% за трактори от серии Т7 и Т8 и само 0,95% за всички останали трактори.

Всички изброени по-горе уникални предимства могат да бъдат предложени само от един официален вносител на техника, какъвто е ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ, тъй като са резултат от усилията на компанията по посока изграждане на дългосрочни партньорски взаимоотношения с производителя.

На щанда си на 11-тото издание на БАТА АГРО 2018, което се проведе от 15 до 18 май в гр. Стара Загора, ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ представи редица новости, сред които и една впечатляваща премиера на най-новия модел комбайн CR 10.90 Revelation, който е и последният от серията комбайни New Holland CR  Гинес рекордьори, тествани в реални условия за най-висока производителност при жътва. Уникалната двуроторна технология на New Holland предоставя най-висока производителност и рекордно чиста продукция.  Сред множеството иновации, вложени в този чистокръвен победител са и патентованите технологии на New Holland - Self-Leveling, Opti-Fan™ и Opti-Clean™, които спомагат за още по-качествено и чисто зърно, като минимизират влиянието на релефа с цел намаляване на загубите, редуциране на разходите и по този начин довеждат до увеличаване на добива и продуктивността.  Единственият комбайн в света от Клас 10, CR10.90 е истински технологичен шедьовър. Той предоставя не само ненадмината ефективност, но и единствени по рода си рентабилност и комфорт на работа, изключително важни по време на тежка и продължителна работа, каквато е по време на жътва.

2_1072_01

Комбайн New Holland CR 10.90 на щанда на ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ на БАТА АГРО 2018

Повече от 100 собственици на New Holland, посетили щанда на ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ на БАТА Агро, получиха  ваучер за 30% отстъпка от цената на всички оригинални части New Holland, което им дава уникално предимство и сигурност при експлоатация на машините в предстоящия активен сезон.

Сезонът на жътвата е един от най-съществените за бизнеса на фермерите – време, в което ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ е денонощно на полето, наравно със своите клиенти. Опитът на компанията от предишните години показва, че това е период, в който клиентите ни имат нужда от денонощна подкрепа. Затова през настоящия сезон на жътвата сме се погрижили за спокойствието и сигурността на всички собственици на комбайни New Holland. По време на жътва през месеците юни и юли ще бъде открита специална телефонна линия за спешни обаждания, защото ИНТЕРАГРИ напълно разбира очакванията на своите клиенти, за това че по време на жътва всяка минута има значение, житото не може да чака машината да бъде поправена или да бъде направена доставка на резервни части, която да отнеме повече от 24 ч. Така в активния сезон, компанията ще направи всичко възможно да осигури на своите клиенти обслужване 7 дни в седмицата в рамките на удълженото работно време през седмицата и уикенда – уникално предимство, което се предлага ексклузивно, само от ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ.

getpubthumb_520_01
Комбайн New Holland 10.90 Revelation
в действие по време на жътва

В името на сигурността и спокойствието на своите клиенти в сезона на жътвата, ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ ще осигури навременна диагностика, направена с приоритет  и на място от високо-квалифицирани експерти. Всички поръчки на резервни части по време на жътва ще се приемат с удължено работно време от 8:30 до 19 ч. през седмицата. Така ползата за клиента е огромна, т. като целият процес по поръчка и доставка на резервната част се ускорява и от ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ ще могат да гарантират доставка до 24 часа на всички резервни части, а не само за складови наличности. “Като част от предимствата, договорени специално със завода, добавяме и възможност за поръчки в събота и неделя, със специално работно време от 9 до 17 ч. Има опция и за заместващ комбайн при форсмажорни ситуации, когато повредата няма как да бъде отстранена навременно. С всичко това правим уверена стъпка по посока изграждане на доверени партньорски отношения с нашите клиенти, като сме помислили за комфорта и удобството им всяка минута по време на активния сезон на жътвата.“, добавя Изпълнителният директор на ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ г-н Даниел Минев.

getpubthumb_1_520
Top Partner Premium сервиз на ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ