1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Закупете машини чрез търг – бързо, изгодно, честно

Закупете машини чрез търг – бързо, изгодно, честно

Ritche Bros - професионализъм и експертност от 1958 г.

Пред вас се открива невероятната възможност да намерите и закупите земеделско оборудване на предстоящия търг в Мепен, Германия, на 20 юни 2017 г. Невероятно голям избор от машини, включващ стотици трактори и друга техника /малка и голяма/, ще бъде продаден на търга – водещ своето начало от 50-те години на миналия век до 2017 г., като това са употребявани и съвсем нови машини. Търговете на Ritchie Bros. са интересни за купувачите, защото при тях няма фиксирани цени за оборудването, което се продава – правилото е, че всичко се продава независимо от цената, която се определя от купувачите.

Машините се продават без гаранция, така че Ritchie Bros. осигурява много снимки и детайли на своя уебсайт. Също така, купувачите могат да тестват и инспектират машините, от които се интересуват, чрез разглеждането им в деня преди търга – на 19 юни 2017 г.

Ritchie Bros. оперира от 1958 г. Това е публична компания с надеждна и професионална репутация. Търговете се провеждат по вълнуващ, честен и прозрачен начин. Ritchie Bros. започва да организира търгове за земеделски машини в Мепен през 2004 г. Те са прераснали в мащабни събития, които се знаят като най-големите европейски търгове за земеделско оборудване. Всеки е поканен да присъства. Хората лесно могат да намерят машините, от които се нуждаят на уебсайта на компанията, да се регистрират и да наддават – по време на самия търг или онлайн, и да закупят една или повече машини. Ако се нуждаете, Ritchie Bros. може също да ви съдейства с логистична подкрепа.

Интересувате се ли да се присъедините? Посетете уебсайта на Ritchie Bros. и разгледайте интересните предложения. Помнете: всичко ще бъде продадено в деня на търга без значение от продажната цена.  

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.