1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Защо дисковите брани TERRADISC на PÖTTINGER

Защо дисковите брани TERRADISC на PÖTTINGER

ОТГОВОРИТЕ на БУЛАГРО МАШИНИ АД

Защото ... Работната дълбочина се регулира много точно и бързо, хидравлично чрез цилиндър с подредени по него дистанционни втулки, всяка от които е с дебелина 6 мм.
Защото ... Валякът винаги е фиксиран спрямо основната рама, като по  този начин тежестта му се предава напред към дисковата секция и спомага за по-лесното проникване на самите дискове в почвата.
222222_520

Защото ... Разполага с патентована система с два хидро-азотни акумулатора, чрез които операторът директно от кабината на трактора може да упражни по-голямо прогресивно налягане, за да намали ефекта на подскачане и пружиниране на машината по време на работа.
333336_520

44445_369

Защото ... Диаметърът на дисковете е 580 мм, а дебелината на диска е 5 мм.

Защото ... Дискът лагерува към рамото, посредством главина с капсулован в нея двуредов съчмен лагер. Това дава надежност по време на работа, като същевременно не се губи време в постоянно гресиране.

Защото ... е използвана уникалната система „Двойно рамо“ за монтиране на дисковете по двойки върху една „U“ - образна конзола. Тя се състои от широка монтажна планка и две извити рамена, които са ковани, а не пресовани, за още по-голяма здравина и устойчивост. Ширината на планката е с впечатляващите 380 мм, като по този начин се елеминира страничното изместване на дисковата единица при работа с висока скорост и върху тежки почви и браната не губи агресивност. „U“ - образната конзола лагерува към гредата чрез четири гумени тампона с диаметър 40 мм.
55566_520

Защото ... Имаме равномерна обработка на почвата по цялата работна ширина на машината, при всякакви полеви условия и работни скорости.
666_520

Защото ... Транспортните колела се повдигат и сгъват напред при преминаване от 777_520транспортна в работна позиция на браната. По този начин се премества центърът на тежестта на оста с гумите напред. Това подобрява цялостния баланс на машината и дава по-ефективен натиск върху дисковете за безпроблемното им проникване в почвата, като същевременно допринася и за изключително плавна работа – без друсане и подскачане.

Защото ... при работни завои браната се движи само върху валяка, като по този начин получаваме голяма маневреност и елиминираме тракторните дири. Операторът не губи време в разгъване и в последствие сгъване на колесаря, при обръщане в края на полето.

ЗАЩОТО ... ПОЛУЧАВАТЕ 2-ГОДИШНА ГАРАНЦИЯ НА ТЕХНИКА  ПЬОТИНГЕР!
ЗАЩОТО ... ВЕЧЕ 15 ГОДИНИ, Пьотингер вижда в лицето на БУЛАГРО МАШИНИ АД надежден и стабилен партньор с единиствени и официални права за дистрибуция на марката за Република България!

За контакти:
гр. Стара Загора, кв. Железник, тел. 0885 598 389, e-mail: r.savov@bulagro.com

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.