1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. ЗЛАТЕКС с нов търговско-сервизен център в Плевен

ЗЛАТЕКС с нов търговско-сервизен център в Плевен

Снимка:

Обектът е с изключителна функционалност и модерен дизайн

Фирма ЗЛАТЕКС реализира нова инвестиция, надхвърляща 3,5 млн. евро. Средствата са вложени в изграждането на нов търговски и сервизен център в град Плевен, който официално отвори врати днес.

Функционалната сграда е разположена върху площ от 17 600 кв. м северозападно от Плевен. Това ще е най-голямата търговско-сервизна база за селскостопанска техника в Северна България. Съчетава в себе си изключителната функционалност на бизнес център с шоу рум, зали за разговори, зала за обучения, сграда за съхранение, поддръжка и ремонт на селскостопанска техника и контролно пропускателен пункт.

Източно от сградата се намира и едноетажна постройка – изходна база за подготовка и съхранение на тест драйв машини. Обектът разполага и с паркоместа за посетители. В новия търговско-сервизен център на ЗЛАТЕКС ще работят квалифицирани специалисти по селскостопанска техника, които ще са на разположение на всички клиенти от региона. Те предлагат широка гама услуги – от консултиране за подходяща техника, до експертна сервизна дейност.

Разширяването на търговската и сервизната мрежа на компанията е част от общите планирани инвестиции до края на 2015 г., които възлизат на над 15 млн. евро – с още нови обекти в градовете Добрич, Враца, Ямбол и модернизиране на базата в Стара Загора.

Вижте видео...

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.