1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Златен медал за Case IH на AGROTECH в Полша

Златен медал за Case IH на AGROTECH в Полша

Magnum продължава да бъде на вълната на успеха

Case IH Magnum получи трето поредно отличие. След наградите „Трактор на годината“ на EIMA в Болоня миналата есен и „Машина на годината 2015“ на SIMA в Париж през февруари, новият Magnum 380 CVX сега беше отличен със златен медал на 21-ото изложение за земеделска техника AGROTECH в Келце, Полша. Представители от много европейски страни взеха участие в международното изложение. Над 700 известни и водещи на пазара фирми показаха най-новите си машини и приспособления за земеделие и горско стопанство. „Case IH Magnum 380 CVX получи безпрецедентно признание в последните шест месеца. Такъв троен успех с три от тези престижни награди една след друга е ясен знак за признателността, която Case IH и нашите иновативни и висококачествени машини получават в селското стопанство“, каза Матю Фостър, Case IH вицепрезидент, отговарящ за Европа, Близкия Изток и Африка.

Изложението AGROTECH е най-голямото и най-важно търговско изложение за земеделие в Полша. На повече от 60 хил. кв. метра изложбена площ над 58 000 посетители разгледаха стотици машини за всички видове селскостопански и горски приложения. „Това добре установено търговско изложение предлага на Case IH отлични възможности да представи модерната си, иновативна и ефективна техника на клиентите от Полша и други страни. Ние знаем, че повишаването на ефективността на операциите е основно изискване за селскостопанските предприятия в цяла Европа. Последиците от промяната в климата са още една предпоставка за необходимостта да се извлече максималното от наличните работни прозорци. Това, че имаме все по-близки отношения с клиентите си, както и представянето на нашите високотехнологични решения действително направиха участието ни в AGROTECH изключително успешно. И накрая, но не на последно място: фактът, че получихме златен медал не само за нашия Magnum 380 CVX, но и втори златен медал на панаира в Келце за нашия „изключително оригинален и модерен стил на представяне на марката на изложението“ прави този успех още по-вълнуващ“, добави Фостър.

Внушително доказателство за непрекъснато развитие

След представянето си през 1987 година, серията Case IH Magnum непрекъснато се обновява, като се увеличава производителността, намалява се консумацията на гориво и вредните емисии и се подобрява комфортът за оператора и следователно се оптимизира възвращаемостта на инвестицията за собствениците. Новият Magnum 380 CVX е със CVX безстепенна трансмисия, лесен за употреба мултиконтролер, нови LED светлини и, разбира се, иновативната опция Rowtrac, която комбинира най-доброто от колесните и верижни машини.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.