1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Златен медал за JCB Agri Pro

Златен медал за JCB Agri Pro

Отличието е връчено по време на шоуто в Корнуол, Великобритания

Новият модел телескопични товарачи JCB Agri Pro с DualTech варио трансмисия продължава победния си ход с ново признание – Златен медал в раздел „Машини“ на шоуто в Корнуол, което се организира ежегодно от Кралската Аграрна Асоциация на Корнуол, Великобритания.
 
Селскостопанските телескопични товарачи JCB Agri Pro впечатляват с първата в света „две в едно“ трансмисия (комбинация между Powershift и хидростатична), създадена специално за приложение в селскостопанския сектор. cf52bd0ef95aae395b762204961659f97fa9968265dd800b76pimgpsh_fullsize_distr_300

Ключовите характеристики на новата DualTech VT трансмисия са:

  •  Пълно хидростатично задвижване с прецизно безстепенно управление при скорост от 0 до 19 км/ч.
  • Автоматично превключване към електронно модулирано три-степенно Powershift задвижване при скорости над 19 км/ч за оптимално ефективно разпределение на мощността при работа с висока скорост на полето, движение и теглене на ремарке.
  • Режими Power и Economy за оптимална работа, ефективност и снижаване на експлоатационните разходи.
  •  Режим Flexi за независимо управление на оборотите на двигателя и контрол на скоростта на движение.
  •  Възможност за автоматично превключване на дву-колесен режим на управление при скорости над 19 км/ч за оптимална работа и намалено износване на гумите.

Новите товарачи от гамата JCB Agri Pro с модела 541-70 ще бъдат представени на щанда на Оптиком на есенното изложение БАТА АГРО от 30 август до 3 септември.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.