1. Начало
  2. Новини
  3. Животновъдство
  4. В СЕУ са публикувани уведомителните писма на животновъдите за Кампания 2017

В СЕУ са публикувани уведомителните писма на животновъдите за Кампания 2017

В Системата за електронни услуги (СЕУ) на ДФ „Земеделие“ са публикувани уведомителните писма на животновъдите за Кампания 2017. Те съдържат информация за размера на оторизираните суми и преведените субсидии по схемите за преходна национална помощ и обвързано с производството подпомагане за животни.

Регистрираните в системата земеделски стопани могат да получат електронните документи само през личния си профил. Припомняме, че до там се стига от основното меню „Администрация“ – секция „Справки” - „Уведомителни писма“, с възможност за „Сваляне на файл“, от където се зарежда и самото писмо за конкретния бенефициент.

Кандидатите, които нямат регистрация в СЕУ на ДФЗ, могат да получат уведомителните си писма на място в областната дирекция на ДФЗ по адрес на регистрация (за ЮЛ и ЕТ) или постоянен адрес (за ФЛ).

Припомняме още, че персоналните данни на всеки кандидат в СЕУ на ДФ „Земеделие“ са достъпни, само след индивидуална регистрация, която се прави еднократно. Ако земеделският стопанин няма създаден профил е необходимо да подаде заявка за регистрация на потребител, след което да се яви в Областна дирекция на ДФЗ – РА за да се идентифицира и достъпът му да бъде активиран.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.