Млечната ферма като печеливш бизнес

За поредна година Холандската млечна ферма присъства по време на изложението АГРА в Пловдив, този път чрез семинар, посветен на качественото управление на съвременните говедовъдни стопанства от сектор Мляко. Събитието ще бъде открито от посланика на Кралство Нидерландия, Н.П. Том ван Оорсхот, на 23 февруари от 14.00 часа в пресклуб Конгресен Център на Международния панаир в Пловдив.

Основните теми, които ще бъдат застъпени по време на семинара, са управлението на млечните ферми в холандски стил, повишаването на качеството на грубите фуражи, иновациите в системите за хранене и възможностите за добив на по-големи количества висококачествена млечна продукция, разработени от холандските фирми.

Освен холандските експерти, представители на водещи компании от изключително напредничавия и иновативен млечен сектор на Кралството, в семинара по време на Агра 2017 участие ще вземат и добре познати със своята компетентност и опит имена от България, като д-р Георги Куцаров и инж. Банко Банев.

Входът за семинара е свободен за всички заинтересовани от темата за иновативно, перспективно и добре планирано млечно говедовъдство.

ПРОГРАМА

23 февруари 2017, АГРА 2017
Пресклуб, Конгресен център на Международен панаир - Пловдив
14.00  Откриване – Н.Пр. Том ван Оорхот, Посланик на Кралство Нидерландия 
14.05  Управление на млечната ферма в холандски стил – г-н Петер Хелфрих, мениджър „Бизнес развитие“, Agriprogress Ltd. Нидерландия.   
14.20 За по-качествени груби фуражи  –  люцерна и Nutrifibre, д-р Георги Куцаров, Алта БГ ООД (дистрибутор на Barenburg, Нидерландия)
14.40 Ново поколение фуражораздаващи миксер-вагони –от доц. д-р. инж. Банко Банев, управител и Мартин Вълчанов, търговски мениджър на Алфа-Микс ЕООД (представители на Trioliet BV, Нидерландия)
15.00 Повече мляко и по-бързо, моля! – г-н Хойте Схап, експортен мениджър на Firma Schaap, Нидерландия
15.20  Дискусия
16.00  Коктейл

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.