1. Начало
  2. Видеа
  3. Растениевъдство
  4. Иновации в азотното хранене на растенията – метилен-урея и азотфиксиращи бактерии от Суммит Агро

Иновации в азотното хранене на растенията – метилен-урея и азотфиксиращи бактерии от Суммит Агро

Какви са предимствата на Сазолен, Амилис и Ен Лийф

Иновации и нови решения за високи добиви от земеделските култури представи Суммит Агро на изложението АГРА 2023. Повече за тях разказаха специалните гости на щанда на компанията. 
 
"Партнираме си със Суммит Агро от много години и предлагаме иновативни решения, съобразени с променящите се условия на околната среда и изискванията на аграрния сектор. Предлагаме няколко формулации висококонцентриран течен азот с бързо-бавно освобождаване с името Сазолен, който е продукт на базата на метилен-урея - технология за листно хранене на растенията с азот, изключително ефикасна за фермерите. Главните му предимства са висока ефективност, като дори при ниски дози на приложение. Сазолен дава съществено повишение в качеството и добива", каза Федерико Гуаралди, търговски директор в Савио Лайф.
 
"Партнираме си със Суммит Агро в България вече повече от 10 години. Ключовият ни продукт, представен на българския пазар е с азотфиксиращи бактерии за почвено приложение - Амилис, също така предлагаме и биопродукта Ен Лийф, който отново е на базата на азотфиксиращи бактерии, които пък са специално разработени за листно приложение и ще бъде наличен в България съвсем скоро", каза Филип Жиро, отговарям за външните продажби в компанията Агро НУТРИШЪН Европа.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.