1. Начало
  2. Видеа
  3. Селекция
  4. ЕС Империо - хитът за сезона в рапица

ЕС Империо - хитът за сезона в рапица

Еуралис обяви бонус предложенията си за кампания Есен 2019

Хибридът е ЕС Империо от продуктовата листа на Еуралис Семена даде изключително добър добив от площите на ЗК Черноломие в с. Горско Абланово. Самият хибрид не поляга, устойчив е на фома и други заболявания и не разпуква шушулката, заяви председателя Петко Петков.

Еуралис Семанс трета поредна година лансира рапичния хибрид ЕС Империо на българския пазар. Ново поколение селекция, заедно с ЕС Цезарио, ЕС Вито и ЕС Моменто, които са от генерация хибриди П3.

Добивът след жътва на хибрида ЕС Империо в търговищкото село Горско Абланово е 401 кг/дка. Семената са обеззаразени с Лумипоза - инсектицид срещу ключови вредители в рапица.

Кооперацията в с. Горско Абланово работи с хибриди слънчоглед на Еуралис. Основният хибрид е ЕС Джанис. 50% от площите с царевицата в кооперацията заемат хибридите на Еуралис.

Промоционална оферта на Еуралис - конвенционални хибриди

ПРЕМИУМ / 8+1

За всеки 8 БРОЯ ЗАКУПЕНИ торби с рапица от генерация П3, клиентът получава 1 БОНУС торба от същия хибрид. Пакет ПРЕМИУМ+ / 28+5

При поръчка на 28 БРОЯ торби с рапица от генерация П3 , клиентът получава 5 БОНУС торби допълнително.

Промоционална оферта на Еуралис - Клиърфилд хибриди

Пакет ЧИСТО ПОЛЕ / 6+1

За всеки 6 БРОЯ ЗАКУПЕНИ торби с Клиърфийлд рапица, клиентът получава 1 БОНУС торба от същия хибрид.

Пакет ЧИСТО ПОЛЕ+ / 20+5

При поръчка на 20 БРОЯ торби с Клиърфийлд рапица, клиентът получава 5 БОНУС торби допълнително.

За рапична кампания 2019 г. Еуралис предлага на клиентите си, закупили хибриди зимна рапица, застраховка за не поникване на семената поради липса на влага. В случай че есента на 2019 г. е суха и рапицата на Еуралис не поникне, през пролетта на 2020 г. Еуралис Семена ще възстанови закупената от фермера рапица под формата на слънчоглед за същите площи.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.