1. Начало
  2. Видеа
  3. Земеделска техника
  4. Брандът Кубота – техника, подходяща за всяко едно стопанството

Брандът Кубота – техника, подходяща за всяко едно стопанството

Демонстрация на трактори и прикачен инвентар край Велико Търново

Край Велико Търново на земеделските производители бяха предложени няколко конфигурации машини от бранда Кубота. Акцент са тракторите, оборудвани с почвообработваща техника. Най - малкият представител на полето е Кубота М5 111. Това е трактор, който може да върши тежка работа с най-добри параметри при постоянно натоварване. И всичко това на приемлива цена. Кубота М5 111 е точно такава възможност.

А най-големият на полето е от 7-ма серия. Подобреният двигател при серия него допринася за по-голяма ефективност. Максималната мощност вече е достъпна при по-ниско ниво на оборотите в минута. Това води до подобряване на работата, особено по време на използване на силоотводния вал. Разходът на гориво също е значително по-нисък.

Кубота M115GX е оборудван с 4-цилиндров дизелов двигател, с Powershift трансмисия с 3 диапазона по 8 скорости осигуряващи 24 скорости напред и 24 назад. Интуитивното превключване на трансмисията позволява смяна до 8 предавки без да е необходимо да използва педала на съединителя. Изключително продуктивната, високопроизводителна хидравлична система осигурява управлението на тежки машини.

 

Кубота М135 GX, както и М115GX могат да бъдат оборудвани с ISOBUS, осигуряваща решения за прецизно земеделие. Това позволява развитие на нови възможности във всяка една ферма.

КББГ предлага всички свои машини на лизинг при 1% годишна лихва.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.