Тракторите Кубота - с ръст в продажбите за миналата година

КББГ награди най-успешните си дилъри

На традиционната си годишна среща със своите дилъри, провела се в с. Старосел, фирма КББГ (Кубота България) отчете резултатите за 2019 г. и набеляза приоритетните си задачи за 2020-та. Компанията изпрати една успешна година, със стабилни продажби и общ пазарен дял от 10,5%. Прикачният инвентар на Кубота също набира все по-голяма популярност и вече много от фермерите знаят, че Квернеланд и Кубота произвеждат едни от най-добрите машини на пазара. Основните причини марката да бъде предпочитана от все повече фермери е заради здравината, качеството, професионалното отношение и сервизното обслужване.
 
По време на техническата среща КББГ отличи с плакети най-успешните си дилъри за 2019 г. За пореден път на първо място по продажби на трактори е фирма Агро Път 2011- Добрич. Почетното второ място е за Монтаж Агро Груп  – Стара Загора. Фирма Фенс Конструкт е на трето място по продажби за района на Централна Южна България. 
По време на двудневната дилърска среща бяха набелязани приоритетните задачи за 2020 г., сред които повишаване продажбите на трактори, прикачен инвентар, масла и резервни части с марката Кубота.
 
 
Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.