Прибраната продукция не може да се съхранява дълго
 
			                        			 
			
						
		През този месец продължава активното прибиране на цвеклото. Прибират се късните сортове, като е необходимо да се прибере по-бързо продукцията и да се освободи площта, за да може да се извършат обработките за следващата култура в сеитбооборота на това поле.
Прибраната продукция не може да се съхранява дълго време и затова е необходимо тя да се пласира бързо в преработващите предприятия.
- Министър Манол Генов: Колкото по-синьо е Черно море, толкова по-ясно е бъдещето му
- До 10 ноември стопаните, произвеждащи оранжерийна продукция, картофи, тютюн, култивирани гъби и маслодайна роза кандидатстват за подпомагане по de minimis
- Доматът се превърна в “посланик на България” на изложението FRUIT ATTRACTION в Мадрид 2025
- Agrilevante 2025
- Предлагането на голямо количество хлебна пшеница от стари реколти е на цена от 450,00 лв./т
 
				
								
			 
				
								
			 
				
								
			


