Прибраната продукция не може да се съхранява дълго


През този месец продължава активното прибиране на цвеклото. Прибират се късните сортове, като е необходимо да се прибере по-бързо продукцията и да се освободи площта, за да може да се извършат обработките за следващата култура в сеитбооборота на това поле.
Прибраната продукция не може да се съхранява дълго време и затова е необходимо тя да се пласира бързо в преработващите предприятия.
Още по темата
- Христофор Бунарджиев: Не е страшно това, че цените на машините се увеличават - най-страшното е невъзможността да бъдат произведени
- Заместник-министър Бурджев се срещна със земеделски производители от община Червен бряг
- Подкрепата за оранжерийното производство е закъсняла
- Подпомагат с 2,6 млн. лева производителите на оранжерийни зеленчуци
- Засилен е контролът върху първичното производство на оранжерийна продукция