Прибраната продукция не може да се съхранява дълго


През този месец продължава активното прибиране на цвеклото. Прибират се късните сортове, като е необходимо да се прибере по-бързо продукцията и да се освободи площта, за да може да се извършат обработките за следващата култура в сеитбооборота на това поле.
Прибраната продукция не може да се съхранява дълго време и затова е необходимо тя да се пласира бързо в преработващите предприятия.
Още по темата
- Kaufland намалява цените на над 500 продукта през октомври
- ЕК удължи до 12 октомври срока за кандидатстване за наградата „Натура 2000“
- За първи път стартира прием по оперативните програми за сектор „Мляко и млечни продукти“
- Модерното земеделие е инвестиция в устойчиво развитие на регионите
- Министър Вътев се срещна с посланика на САЩ Кенет Мертен