1. Начало
  2. Новини
  3. Автомобили за бизнеса
  4. ТРЪК ЕКСПО 2022 събира световни брандове товарни автомобили

ТРЪК ЕКСПО 2022 събира световни брандове товарни автомобили

Бъдещето на транспортната индустрия, 16-18 юни в Пловдив

Трък Експо 2022 идва с още повече мощ, технологични новости и иновации в сектора на тежката автомобилна индустрия.

truck expo

От 16 до 18 юни в Международен панаир Пловдив ще бъдат показани последните модели на водещи марки тежкотоварни и лекотоварни автомобили, производители на ремаркета и полуремаркета, хидравлични системи, оборудване и екипировка. Сред атрактивните модели на компаниите ще се видят електрически товарни автомобили.

truck expo

„Иновативните технологии и при товарните автомобили са насочени към все по-голяма сигурност, все по-голяма безопасност, към все по-голяма екологичност. И този път Трък Експо няма да изневери на възможността за тест драйв. Освен това всички новости, световни брандове са на едно място позиционирани и по този начин изложението дава несравнима възможност да се направи паралел между отделните марки за кратко време“, обясни председателят на „Товарна секция“ и член на Управителния съвет на ААП Георги Загоров.

tovarni avtomobili

Ще бъдат представени и фирми за сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи. Посетителите ще се запознаят с финансови инструменти и услуги, ще се срещнат с представили на вериги бензиностанции и застрахователни компании.

kamioni

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.