1. Начало
  2. Новини
  3. Биологично земеделие
  4. "Ден на биоземеделието” в рамките на Международната селскостопанска изложба АГРА

"Ден на биоземеделието” в рамките на Международната селскостопанска изложба АГРА

Снимка:

Тази година проявата ще се състои на 7 март

Висше училище по агробизнес и развитие на регионите (правоприемник на Висше училище „Земеделски колеж”) е традиционен инициатор и организатор на „Ден на биоземеделието”, който се осъществява в рамките на Международната селскостопанска изложба АГРА 2014.

Тази година проявата ще се състои на 7 март (петък) 2014 г. /Международен панаир-Пловдив, Конгресен център, зала „България“/. В рамките на инициативата от 10:00 до 13:00 ч. ще се проведе Международна конференция на тема „Икономически аспекти на биологичното земеделие“, в която ще вземат участие национални и международни организации, представители на държавни институции, фирми, университети, изследователски организации и други.

В памет на проф. Георги Сенгалевич – основател на Деня на биологичното земеделие,  Академичният съвет на Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите учреди отличие в областта на биологичното земеделие и храните. Престижната награда за лауреат „БИОФАКТОР“ ще бъде връчена за първи път тази година по време на Международната конференция, на която ще бъде презентиран и специален филм за видния български учен.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.