1. Начало
  2. Новини
  3. Горско стопанство
  4. Инж. Мирослав Маринов поздрави носителите на традиционните награди "Лесовъд на годината" и "Служител по контрола": „Застанете пред обществото с гордо вдигнати глави, защото Вашият труд заслужава признание“

Инж. Мирослав Маринов поздрави носителите на традиционните награди "Лесовъд на годината" и "Служител по контрола": „Застанете пред обществото с гордо вдигнати глави, защото Вашият труд заслужава признание“

Поздравявам Ви с престижните награди и Ви благодаря за професионализма, с който се отнасяте към работата си. Застанете пред обществото с гордо вдигнати глави, защото трудът на лесовъдите и горските служители е мисия, достойна за уважение.

Вие сте носителите на нови идеи и действия и пример за усилията, които лесовъдите полагат горският ресурс да се управлява и стопанисва по най-добрия начин.

Сигурен съм, че благодарение на хора като Вас,  лесовъдската колегия ще успее да съхрани изконното си право да създава, отглежда и стопанисва горското богатство и да предаде на поколенията след нас високопродуктивни и жизнени гори.

С респект се обръщам към колегите, пряко ангажирани с опазването на горските  територии. Знам, че Вашата ежедневна работа изисква не само професионализъм, но и проява на смелост и бързи и адекватни действия. И Вие се справяте успешно.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.