1. Начало
  2. Новини
  3. Храни, Напитки, Здраве
  4. Фотоконкурс "Лицата на пивоварството"

Фотоконкурс "Лицата на пивоварството"

Темата на тазгодишното издание е "Да излезем на по бира"

За трета поредна година "Пивоварите на Европа" организират фотоконкурса "Лицата на пивоварството". Темата на тазгодишното издание е "Да излезем на по бира".

В него могат да се включат фотографи от цяла Европа, които са над 21 годишна възраст. Участието в конкурса е напълно безплатно.

Снимките могат да показват бирарии, заведения, места и събития, на които се предлага пиво – от бирфестове до малки местни кръчми. Също така те могат да показват и различните хора, работещи в този бранш - пивовари, бармани, собственици, сервитьори.

Фотографиите трябва да бъдат съпроводени от кратък текст и да не са доминирани от рекламни изображения. Авторите на най-добрите три снимки ще получат награди на обща стойност 1 750 евро под формата на фотографско оборудване, съответно на стойност 1 000 евро - за първо място, 500 евро - за второ и 250 евро за трето място.

Носителят на първа награда ще бъде поканен да получи наградата си на гала вечер в Брюксел през месец декември 2013 г., като разходите му за транспорт и една нощувка ще бъдат поети от организаторите.

Краен срок: 30 септември 2013 г.

Подробна информация може да откриете на официалната страница на конкурса.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.