1. Начало
  2. Новини
  3. Храни, Напитки, Здраве
  4. Среща-дегустация между производители на чиста храна и ресторантьори, хотелиери и магазинери

Среща-дегустация между производители на чиста храна и ресторантьори, хотелиери и магазинери

Garden to Business форум ще се проведе на 15 октомври

На 15 октомври (четвъртък) от 14:00 до 18:00 ч, в ресторант Петрус на бул. Св.Наум 48 в София, ще се проведе среща-дегустация между земеделски производители, собственици на хранителни магазини, готвачи и управители на заведения, които желаят да установят връзка помежду си.

Идеята на събитието е да се осигури платформа за директен контакт между земеделски производители и бизнес клиенти, които желаят да се снабдяват на едро с прясна и качествена българска продукция.

Фермерите ще се представят на индивидуални маси за срещи, където ще изложат свои продукти за дегустация и ще разкажат за своята дейност. Майстор-готвачът с френско кулинарно образование Хани Таук ще зарадва гостите с кулинарна демонстрация на ястия от здравословната кухня.

На третото издание на форума ще се представят производители на пресни плодове, зеленчуци, зърнени и бобови култури, мед, натурален меден сладолед, сиропи, сладка, ядки, хляб с квас и печива, бутикови конфитюри и млечни продукти от краве, овче, биволско и козе мляко.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.