1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Бизнес форум на 16 март, организиран от Обединени Бизнес Клубове

Бизнес форум на 16 март, организиран от Обединени Бизнес Клубове

Полезно събитие за малкия и средния бизнес

Безспорно, най-полезното събитие за представителите на малкия и средния бизнес е предстоящият Национален бизнес форум: „Европейски фондове и програми за периода 2016-2017 г. Планът Юнкер и новите банкови условия и финансови инструменти”. Събитието ще се проведе на 16 март 2016 година в София Хотел Балкан (Шератон) и се организира от Сдружение за подпомагане на малкия и среден бизнес – Обединени Бизнес Клубове.

Какво полезно ще научите?
• За пръв път ще имате възможността да се запознаете по-конкретно с програми, фондове и отворени процедури, управлявани директно от Европейската комисия, по които се кандидатства директно в Брюксел.
• Ще разберете как да достигнете до Вашите бъдещи европейски партньори за участие в съвместни проекти, намиране на пазари в Европа и света.
• Ще научите и намерите нови начини за банково и алтернативно финансиране на вашите идеи и проекти.
• Ще разберете как да обменяте полезен опит и как да подобрите, както Вашата квалификация, така и тази на Вашите работници и служители.
• Ще научите как и по какъв начин да споделяте Вашите проблеми и предложения пред местни, национални и европейски власти, така, че те да намират своите решения.
• Ще имате възможност да зададете Вашите въпроси на нашите гости и лектори – представители на Европейския парламент, Европейската комисия, български ресорни министри и експерти.
• Ще се запознаете с един голям приятел на България – бившия вицеканцлер на Австрия и правителствен комисар по разширяването на Европейския съюз (ЕС) и извънреден координатор на Пакта за стабилност за Югоизточна Европа – г-н Ерхард Бузек. Днес, в качеството си на Президент на Виенския икономически форум, Директор на Института на дунавските държави и Координатор на Инициативата за сътрудничество в Югоизточна Европа (SECI), г-н Бузек е готов да помогне на българския малък и среден бизнес в намирането на финанси, пазари и партньори.

За допълнителна информация относно Националния бизнес форум – София 2016, можете да се обаждате на тел. 0894 377 977 или да пишете на events@ubclubs.eu, както и да следите официалния сайт на ОБК www.ubclubs.eu или Фейсбук страницата United Business Clubs-Bulgaria

Краен срок за записване за участие: 10 март 2016 година.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.