1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. ДФ „Земеделие“ организира „Дни на отворени врати” в Габрово и Ловеч

ДФ „Земеделие“ организира „Дни на отворени врати” в Габрово и Ловеч

При завишен интерес от страна на земеделските стопани, офисите ще работят до 17:30 часа

ДФ „Земеделие“ – РА организира утре, 4 юли 2018 г. (сряда) „Ден на отворени врати“ в областната дирекция на фонда в гр. Габрово. В приемната кандидатите по различните схеми, мерки и програми, които институцията администрира, ще могат да правят справки, както и да правят предложения за подобряване работата на Областната дирекция. Приемната ще бъде разположена в сградата на дирекцията на ул. „Брянска” № 30- пети етаж.

На 5 юли (четвъртък) ще бъде отворен временен офис за граждани в ОД на ДФЗ във гр. Ловеч. Областната дирекция в Ловеч се намира ул. „Търговска” № 43. Приемните ще бъдат отворени за посетители от 10 ч. до 14 ч. При завишен интерес от страна на земеделските стопани, офисите ще работят до 17:30 ч. За всички основни програми, които фонд „Земеделие” прилага, са определени експерти, които да отговарят на въпросите на земеделските стопани. Ако казусите им са от по-сложен характер, който налага комплексни проверки, те ще получат отговорите писмено - до 10 работни дни от внасяне на запитванията.

Дни на отворени врати предстои да се проведат във всички областни структури на фонда в страната.

За регионалните медии ще бъде организирано и посещение на място на обекти, финансирани от ДФ „Земеделие“. Към обектите ще се тръгне в 11:30 ч. и от двата офиса на ОД на ДФЗ - във Габрово и този в Ловеч.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.