1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. ДФЗ организира „Дни на отворени врати“ в Стара Загора

ДФЗ организира „Дни на отворени врати“ в Стара Загора

За всички основни програми са определени експерти, които ще отговарят на въпросите на земеделските стопани

Областната дирекция на ДФ „Земеделие“ – РА в Стара Загора ще бъде домакин на инициативата „Дни на отворени врати“ на 26 октомври 2018 г. Временният офис за граждани ще работи за посетители от 10 ч. до 14 ч. При завишен интерес от страна на земеделските стопани, ще бъде отворен до 17:30 ч. В приемната кандидатите по различните схеми, мерки и програми, които институцията администрира, ще могат да правят справки и предложения за подобряване работата на областната дирекция. Тя се намира на бул. „Славянски“ № 45 ет. 4.

По време на инициативата „Дни на отворени врати“ в Стара Загора ще се проведе благотворителна изложба на детски рисунки във фоайето на дирекцията. Целта е да се популяризира таланта на малки творци от школа от областта.

За всички основни програми, които фонд „Земеделие” прилага, са определени експерти, които ще отговарят на въпросите на земеделските стопани. Ако казусите им са от по-сложен характер, който налага комплексни проверки, те ще получат отговорите писмено - до 10 работни дни от внасяне на запитванията. За регионалните медии ще бъде организирано посещение на място на земеделско стопанство, финансирано от ДФ „Земеделие“. Към обекта ще се тръгне в 11.30 ч. от ОД на ДФЗ.

През тази година ДФ „Земеделие“ – РА организира „Дни на отворени врати“ във всички свои областни дирекции. Инициативата е в съответствие с подхода за публичност и прозрачност в работата на институцията, която е част от приоритетите в програмата на изпълнителния директор Живко Живков. Отворените врати се организират в изпълнение на стратегическите цели на ДФЗ за подобряване обслужването на граждани и повишаване доверието във фонда, както и превенция на корупцията и противодействие на измамите.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.