Днес изтича срокът за подаване на възражения срещу обхвата на заявените за подпомагане земеделски площи

Снимка:

Няма да подлежат на разглеждане възражения, които не са подадени по образец

В периода 06.01.2012 г. – 20.01.2012 г. всички кандидати за подпомагане имат възможност да се запознаят със специализирания слой „Площи, допустими за подпомагане”, както и евентуално да подадат възражения за обхвата му, по отношение на заявените от тях за подпомагане земеделски площи за 2011 г.

Възражения се подават до Областна дирекция „Земеделие” (ОДЗ) по постоянен адрес или адрес на управление на кандидатите за подпомагане по предварително одобрен образец, като се генерират автоматично от секция „Система за индивидуална справка по Директни плащания” от интернет страницата на ДФ „Земеделие”.

Срокът за генериране на такъв тип възражения изтича на 20 януари. След тази дата възможността за автоматично генериране на възражения по образец в секцията „Система за индивидуална справка по Директни плащания” от интернет страницата на ДФ „Земеделие”, няма да бъде активна.

Генерирани до 20 януари възражения ще се приемат и обработват в ОДЗ и в следващите дни, включително и тези, изпратени по поща или подадени лично след посочената дата. Същите ще подлежат на разглеждане, тъй като са по образец и са генерирани в рамките на заложените срокове.  

Няма да подлежат на разглеждане възражения, които не са подадени съгласно изискванията, тоест не са по образец, генериран от интернет страницата на ДФ „Земеделие”.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина, за да получавате всеки петък най-важната седмична информация.

За още новини – харесайте страницата ни във FACEBOOK.