1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Днес ще се проведе онлайн семинар на тема: "Социално осигуряване и право на краткосрочни обезщетения на регистрираните земеделски стопани"

Днес ще се проведе онлайн семинар на тема: "Социално осигуряване и право на краткосрочни обезщетения на регистрираните земеделски стопани"

Не пропускайте да се информирате!

Днес, 20 май ще се проведе информационен семинар на тема :"Социално осигуряване и право на краткосрочни обезщетения на регистрираните земеделски стопани".

По време на онлайн семинара: участващите фермери ще получат информация за обхвата на Държавното обществено осигуряване (ДОО), ще разберат за кои социални рискове ще могат да се осигурят в ДОО като регистрирани земеделски стопани и ще се информират за видовете плащания, които предоставя ДОО. Ще научат имат ли право на краткосрочни обезщетения при временна неработоспособност, по време на майчинство, при безработица и/или трудоустрояване. Земеделските стопани ще имат възможност да задават въпроси свързани със социалното осигуряването както по време на регистрацията за участие, така и по време на семинара.

Подробности и програма на събитието вижте в рубрика Предстоящо

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.