1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Дръм и бейс ритъм в Природен парк „Врачански Балкан“

Дръм и бейс ритъм в Природен парк „Врачански Балкан“

Фестивалът Vola Open Air стартира на 24.07.2015 г., на връх Околчица

Едни от най-известните световни изпълнители за дръм и бейс музика гостуват на тазгодишния фестивал Vola Open Air, чиито гостоприемен домакин за пети път е Природен парк „Врачански Балкан”. Фестивалът стартира на 24.07.2015 г., на връх Околчица. 

Специално за музикалния форум на родна земя ще пристигне феноменалната Amy Becker, представителка на челните редици на процъфтяващата бейс сцена на Великобритания. Тя ще ни покаже какво е да смесваш безупречно и да си признат от някои от най-големите имена в индустрията и то едва на 21 години. 

В събота, на втората фестивална вечер, гостите на Vola Open Air ще видят и чуят на живо Marcus Intalex. Известен като артист и диджей, той представя авангарда на музикалния, изпълнен с емоция дръм и бейс.

Към интересната музикална селекция, разпростряна на цели 3 сцени, тази година са предвидени и множество разнообразни дневни и вечерни забавления на открито.

Любителите на музиката ще могат да се насладят освен на любимите ритми и на богатата флора и фауна и уникалния карстов релеф в Природния парк. В рамките на парка се намират няколко защитени територии, сред които резерватът "Врачански Краст", както и множество природни забележителности и защитени местности. 

Любимата на всички хамачена градина за свободно ползване също ще е налице в тазгодишното издание на фестивала, заедно с арт базар от ръчно приготвени аксесоари, както и работилници за занаяти. 

Организаторите са осигурили обособени места за палатки и огнища, мивки, душове, а също и транспорт от гр. Враца до връх Околчица.

Двудневни билети за фестивала Vola Open Air 2015 можете да намерите в мрежите на Eventim и TicketLogic на предварителна цена от 20лв. На място цената на двудневния билет ще е 25 лв, а за еднодневния – 15 лв.

Детайлна информация за участниците и програмата можете да намерите в интернет страницата на фестивала, както и във Facebook.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.