1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Фонд „Земеделие“ с двама нови заместник-директори

Фонд „Земеделие“ с двама нови заместник-директори

Решението беше взето днес, по време на редовно заседание на Управителния съвет на ДФЗ

Иванка Багдатова-Мизова и Гея Георгиева са новите заместник - директори на ДФ „Земеделие“. Решението беше взето днес, по време на редовно заседание на Управителния съвет на ДФЗ. От поста зам.–директор беше освободена Лозана Василева – с ресори Селскостопански пазарни механизми, Технически инспекторат и Държавни помощи.

Иванка Багдатова-Мизова е дългогодишен кадър на фонд „Земеделие“. От 2003 г. заема различни позиции в институцията. Била е и зам.-изпълнителен директор. Отговаряла е за мерките и схемите в „Селскостопански пазарни механизми“, Оператевна програма „Рибарство и аквакултури“ и САПАРД. Магистър е по икономика от УНСС. Тя поема ресорите на Лозана Василева.

Гея Георгиева ще отговаря за ресорите „Директни плащания на площ” и „Информационни технологии”. До сега те бяха администрирани от Живко Живков, който вече заема поста изпълнителен директор на ДФЗ. Новият зам.-директор има дългогодишен опит в управлението на европейски проекти и програми. Завършила е УНСС и е защитила магистратура по бизнес администрация в Загреб, Хърватска.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.