1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Георги Тахов: Няма да допусна забавяне на плащанията към земеделците

Георги Тахов: Няма да допусна забавяне на плащанията към земеделците

Снимка:

Заместници на изпълнителния директор ще бъдат Ива Иванова, Владислава Казакова, Димитър Горов и Георги Динев

Няма да допусна забавяне на плащанията към бенефициерите на ДФ „Земеделие“. Това заяви изпълнителният директор на ДФ „Земеделие” Георги Тахов при приемането на работата на Разплащателната агенция от предшественика си Николай Каварджиклиев днес.

Заместници на изпълнителния директор ще бъдат Ива Иванова, Владислава Казакова, Димитър Горов и Георги Динев. Министър Гечев припомни, че предстои усилена работа по довършване на работата по Стратегическия план, Националния план за възстановяване и устойчивост и подготовката за тяхното прилагане. Той беше категоричен, че Министерството на земеделието и Фондът ще работят в ежедневна комуникация.

„Благодаря на министър Гечев за оказаното доверие. Държа на експертиза и работа на бързи обороти. Ще работя за надграждане на постигнатото до тук“, заяви Георги Тахов.

Той допълни, че ще работи за това българските земеделски производители и преработватели да бъдат по-спокойни занапред. Той очерта неотложните задачи, които стоят пред него – а именно изплащане в срок на всички средства към земеделските производители. Георги Тахов разпореди изготвянето на графици за това и спазването на всички срокове.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.