1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Изпълнителна агенция по горите с проект за внедряване на електронни административни услуги

Изпълнителна агенция по горите с проект за внедряване на електронни административни услуги

Някои от дейностите по проекта ще станат част от електронното правителство на Република България

Днес бе проведена откриваща пресконференция по проект № 13-31-42/30.04.2014 г. - „Подобряване на обслужването на гражданите и юридическите лица и осъществяване на ефективен контрол върху дейността на задължените лица чрез реализиране и внедряване на електронни административни услуги“, осъществяван с безвъзмездната финансова подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Събитието се състоя в столичния хотел „Анел“, зала „Анел“ и бе открито от главния секретар на Изпълнителна агенция по горите – инж. Илиан Точев.

На пресконференцията ръководителят на проекта инж. Ивайло Иванов и екипът по проекта запознаха присъстващите с основната и специфичните цели на проекта, основните дейности, целеви групи и очаквани резултати.

По време на пресконференцията стана ясно, че проектът ще допринесе за по-бързото навлизане на електронните услуги в дейността на Изпълнителна агенция по горите.

На събитието стана ясно, че част от дейностите по проекта ще станат част от електронното правителство на Република България.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.