1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Кръгла маса за бъдещето на ОСП ще се проведе във Варна с участието на екс-комисар Фишлер

Кръгла маса за бъдещето на ОСП ще се проведе във Варна с участието на екс-комисар Фишлер

Снимка:

Съорганизатори на проявата са Фондация “Фридрих Еберт” и Министерство на земеделието и храните

Кръгла маса „Българското земеделие– три години след членството в ЕС – състояние и перспективи. Предизвикателства пред Общата селскостопанска политика на ЕС” ще се проведе в град Варна на 22 октомври 2010 г. Съорганизатори на проявата са Фондация “Фридрих Еберт” и Министерство на земеделието и храните.

На срещата ще присъстват бившият еврокомисар по земеделие Франц Фишлер и заместник-министрите на земеделието и храните Светлана Боянова и Цветан Димитров. Комисар Фишлер ще изнесе лекция на тема „Предизвикателствата пред общата селскостопанска политика на ЕС”, а заместник- министрите на земеделието и храните Светлана Боянова и Цнветан Димитров ще направят експозе за състоянието и перспективите пред българското земеделие 3 години след приемането на страната в ЕС и прилагането на ОСП.

За участие в кръглата маса и дискусиите по темите, представени на нея, са поканени всички неправителствени и браншови организации на земеделски производители.
Кръглата маса ще се състои от 9:30 часа на 22 октомври в Иберо Стар Хотел Обзор в курорта ,,Златни пясъци”.

Участието е без такса и няма ограничения за броя участници от една организация. Събитието е отворено и за журналисти, граждани, земеделски производители.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.