1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Крайният срок за подаване на заявки за плащане по мярка 121 от ПРСР 2007-2013 изтича на 30 ноември

Крайният срок за подаване на заявки за плащане по мярка 121 от ПРСР 2007-2013 изтича на 30 ноември

От ДФЗ приканват бенефициентите да побързат с подаването на документите

Във връзка с предстоящо изтичане на 30.11.2015 г. на крайния срок за подаване на заявки за плащане по сключените договори за финансова помощ по мярка 121 от ПРСР 2007-2013 г., ДФ „Земеделие“ - Разплащателна агенция приканва всички заинтересовани своевременно да подготвят изискваните документи и да посетят офисите на отдели Регионална Разплащателна Агенция в областните дирекции на Фонда по местонахождение на инвестицията. Трябва да се обърне специално внимание на клаузите и приложенията към подписаните договори, с цел подготовка на необходимите допълнителни документи, конкретизирани в него.

ДФ „Земеделие” – РА е създал организация за безпрепятствено приемане на заявките за плащане, но те трябва да се подават веднага след приключване на дейностите по проектите и окомплектоването на документите, без да се изчаква нормативно определения краен срок 30 ноември 2015 г.

Предвид необходимостта от ускорена обработка на заявките за плащане, трябва да се осигури в максимална степен окомплектоването документите и стриктно да се спазят сроковете за отговор на уведомително писмо за отстраняване на нередовности. При непредставяне в посочения срок на изисканите допълнителни документи, РА може да откаже изплащането на част или на цялата финансова помощ.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.