1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Министър Иванов ще участва в Срещата на министрите в рамките на Берлинския процес и в Съвета на министрите по земеделие и рибарство

Министър Иванов ще участва в Срещата на министрите в рамките на Берлинския процес и в Съвета на министрите по земеделие и рибарство

Министър д-р Иван Иванов ще участва в Срещата на министрите в рамките на Берлинския процес и диалога по селскостопанска политика ГерманияЗападните Балкани. Срещата, която ще се проведе в периода 4-6 април в Берлин, е по покана на министъра на прехраната и земеделието на Федерална република Германия г-н Джем Йоздемир.

Срещата се провежда под съвместното председателство на Федералното министерство на прехраната и земеделието на Федерална република Германия и Постоянната работна група за регионално развитие на селските райони (SWG RRD), в която Министерството на земеделието на Република България има статут на наблюдател.

На 07 април 2022 г. министър Иванов ще вземе участие в редовното заседание на Съвета на ЕС по земеделие и рибарство в Люксембург.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.