1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. МЗХ ще проведе последните 64 срещи със земеделски производители по кампанията за директни плащания до края на седмицата

МЗХ ще проведе последните 64 срещи със земеделски производители по кампанията за директни плащания до края на седмицата

Стопаните ще бъдат запознати с новостите по изискванията за регистрация на заявленията за подпомагане

Министерство на земеделието и храните ще проведе  последните 64 срещи със земеделски производители по кампанията за директните плащания до края на седмицата. Те ще се проведат в общо 20 области - Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово,  Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пловдив, Русе, Сливен, София-област, Силистра, Стара Загора, Търговище и Хасково.

По време на срещите стопаните ще бъдат запознати с новостите по изискванията за регистрация на заявленията за подпомагане на земеделските стопани, регистрацията на правните основания за ползване на земеделските земи от собственици и ползватели и сключване  на споразумения за ползване на земеделски земи по реда на чл.37 в от  Закона за собствеността и ползването на земеделските земи.

До момента Министерство на земеделието и храните проведе 111 разяснителни срещи в страната. Кампанията приключва на 5 февруари 2016 г.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.