1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Одобриха над 160 тръжни процедури на български общини

Одобриха над 160 тръжни процедури на български общини

До 20 август всички останали търгове на общини ще бъдат финализирани

Над 160 общински тръжни процедури за реконструкция и модернизация на инфраструктура вече са одобрени и подписани. Това съобщи изпълнителният директор на ДФ „Земеделие“ – РА (ДФЗ) Атанас Добрев след откриването на международното изложение „Селското стопанство и всичко за него”. То отвори врати за 22-ри път в Добрич. До 20 август всички останали търгове на общини ще бъдат финализирани, обеща Добрев.

Селското стопанство е ключов отрасъл в икономиката на България и дава големи шансове за реализация на предприемачеството у нас, каза в приветственото си слово Добрев. Той подчерта, че ДФЗ ще продължи и в бъдеще да прилага политиката за подпомагане на земеделските производители и ще съдейства на Министерство на земеделието и храните за създаване на законова рамка за по-добри и облекчени условия за финансиране за всеки отделен стопанин.

Убеден съм, че в партньорство ще успеем взаимно да си бъдем полезни и да отговорим на предизвикателствата, пред които сме изправени, каза в заключение Добрев. Той пожела успех на всички участници в изложението.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.