1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Представят ПРСР на Националния аграрен семинар

Представят ПРСР на Националния аграрен семинар

Експерти ще запознават участниците в семинара с начините за инвестиции и финансиране по програмата

Министерство на земеделието и храните ще участва с информационен щанд по Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 г. на Националния аграрен семинар в Курортен комплекс Албена – хотел Фламинго Гранд.

Форумът, които се открива днес и ще продължи до 24 ноември 2012 г., се организира със съдействието на Министерството на земеделието и храните и Държавен фонд "Земеделие". Организатор на проявата е "Добрички панаир" АД и със своята осемнадесетгодишна история Националният аграрен семинар е доказал своето водещо значение и ефективност, като място за запознаване с новостите в бранша и установяване на трайни полезни контакти.

През дните на форума се събират земеделски производители и фермери от цялата страна, председатели на кооперации, научни институти, браншови организации, както и фирми, обслужващи аграрния сектор от България и чужбина. Участниците в семинара имат възможност да представят пред аудиторията своите конструктивни предложения, да очертаят възможностите за партньорство и параметрите на сътрудничество. Осъществяването на такъв ползотворен диалог превръща Националния аграрен семинар в инструмент и фактор за разрешаване на съществуващите проблеми в сектора селско стопанство .

На информационния щанд на МЗХ експерти ще запознават участниците в семинара с начините за инвестиции и финансиране по ПРСР. Те ще информират за новостите по мерките, засягащи всички сектори в земеделието както и за предстоящия прием на заявления по мерките от Програмата и ще раздават информационни материали .

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.