1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Съвместна информационна среща-семинар на НССЗ и БАБХ - ОДБХ гр. Разград

Съвместна информационна среща-семинар на НССЗ и БАБХ - ОДБХ гр. Разград

Ще бъде предствена процедурата за контрол при употреба на Препарати за растителна защита (ПРЗ) в стопанствата на земеделските производители

 На 14 март 2018 г. в гр. Разград ще се проведе съвместна информационна среща-семинар на НССЗ (Териториален областен офис гр. Разград) и Българска агенция по безопасност на храните (БАБХ) - Областна дирекция по безопасност на храните (ОДБХ) гр. Разград.

На събитието Миглена Новакова - Началник отдел „Растителна защита“  към ОДБХ - Разград ще представи на земеделските стопани процедурата за контрол  при употреба на Препарати за растителна защита (ПРЗ)  в стопанствата на земеделските производители.

Експертите от териториален областен офис на НССЗ - гр. Разград ще разяснят на аудиторията изисквания при подаване на заявка за второ плащане на бенефициенти по подмярка 6.1 от ПРСР 2014-2020 г., ползвали консултантска услуга при изготвяне на проектите за кандидатстване, както и изисквания при подаване на заявка за второ плащане на бенефициенти по подмярка 6.3 от ПРСР 2014-2020 г., ползвали консултантска услуга при изготвяне на проектите за  кандидатстване от ТОО Разград.

Събитието ще се проведе в гр. Разград, ул. „ Дондуков“ № 3, ет. 4 , офис 34 и 35 (сградата на Областно пътно управление).

Програма на семинара

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.