1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Закриваща конференция по проект Изграждане и внедряване на информационна система на БАБХ

Закриваща конференция по проект Изграждане и внедряване на информационна система на БАБХ

Ще бъдат представени постигнатите резултати от изпълнението на основните цели и дейности на проекта

На 29 септември 2015 година от 11:00 часа в зала „Анел“, хотел „Анел“ в град София, бул. „Тодор Александров“ № 14 ще се проведе Закриваща конференция по проект № 13-31-9/19.11.2013г. "Изграждане и внедряване на информационна система на БАБХ за обслужване и автоматизиране на процесите по обработка на вноса на животински продукти и продукти от неживотински произход".

На конференцията ще бъдат представени постигнатите резултати от изпълнението на основните цели и дейности на проекта - Изградена и внедрена информационна система за обслужване и автоматизиране на процесите по обработка на вноса на животински продукти и продукти от неживотински произход.

Стартът на проекта е 04 април 2014 г. Периодът на изпълнение е 18 месеца с бюджет от 794 974,41 лева, като размерът на безвъзмездната финансова помощ е 100%. Проектът се изпълнява по договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ № 13-31-9/04.04.2014 год., сключен между Българска агенция по безопасност на храните и Министерство на финансите, по приоритетна ос ІІІ „Качествено административно обслужване и развитие на електронното управление”, Подприоритет 3.1. „Подобряване на обслужването за гражданите и бизнеса, в това число чрез развитие на електронното управление”, Бюджетна линия BG051PO002/13/3.1-08 по Оперативна програма „Административен капацитет“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.