1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Заместник–министър Ивелина Василева ще представи изпълнението на проектите по ИСПА и ОПОС на Годишната среща на местните власти

Заместник–министър Ивелина Василева ще представи изпълнението на проектите по ИСПА и ОПОС на Годишната среща на местните власти

Снимка:

Срещата се провежда от 13 до 15 октомври 2010 година в к. к. „Албена”

Заместник–министър Ивелина Василева ще участва в работата на Годишната среща на българските местни власти, която се провежда от 13 до 15 октомври 2010 година в к. к. „Албена”.

Тя ще поздрави участниците в срещата утре, 14 октомври 2010 г., четвъртък, от 9,30 часа и ще изнесе презентация за текущото изпълнение на проектите на общините в секторите за управление на водите и отпадъците, финансирани по Програма ИСПА и по Оперативна програма „Околна среда”.

По-късно, в 11.30 часа същия ден заместник-министър Ивелина Василева ще се присъедини към официалното събитие в град Белослав, област Варна, за откриването на новоизградената канализационна мрежа и колекторна система към съществуващата пречиствателна станция и водоснабдителна мрежа на града. Обектът ще бъде открит за експлоатация от министър-председателя Бойко Борисов. Изграждането му е финансирано със средства по Оперативна програма „Околна среда 2007 – 2013” на стойност 21 675 497 лв.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.