1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. АГРА 2022 с нови дати на провеждане – от 9 до 13 март 2022 г.

АГРА 2022 с нови дати на провеждане – от 9 до 13 март 2022 г.

За първи път съорганизатор на изложбата ще бъде АГРОТЕХ

Във връзка с нестабилната епидемиологична обстановка в страната Международните изложби АГРА, ВИНАРИЯ и ФУДТЕХ ще се проведат от 9 до 13 март 2022 г. вместо първоначалните дати – 23-27 февруари, информират организаторите от Международен панаир – Пловдив. Те изразяват позицията, че това ще доведе до по-успешно провеждане на така очаквания мегафорум за земеделие, вино и храни.
 
След прекъсване от една от година – 2021, целият бранш очаква с нетърпение завръщането на традиционните любими изложения. Изложбата АГРА е предпочитана от фермерите заради възможността да се информират за нови продукти и услуги, да закупят техника и инвентар, да обменят идеи и опит. Тя привлича водещи производители и търговци, защото на нея могат да представят своите продукти и услуги пред повече от 40 000 посетители, а за специалистите от сектора е интересна с иновациите на световно ниво. 
За първи път съорганизатор на АГРА 2022 ще бъде Асоциацията на производителите и вносителите на агротехника и технологии в България – АГРОТЕХ

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.