1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Новите мобилни приложения от Pioneer подпомагат вашето професионално земеделие

Новите мобилни приложения от Pioneer подпомагат вашето професионално земеделие

Agro-Assist и AQUAmax - управление на информацията по всяко време

От основно значение за успешното развитие на всеки бизнес е управлението на информацията по всяко време. За да подпомогне развитието на професионалното земеделие у нас, DuPont Pioneer насърчава иновациите не само при селекцията на качествени семена, но в сферата на мобилните технологии. Компанията разработи две нови мобилни приложения, които вече са достъпни за потребителите - Agro-Assist и AQUAmax

Agro-Assist е най-добрият дигитален дневник за производители. Апликацията предоставя възможност за сравнение на данни за превалявания, преглеждане на резултати от опити, информация за продуктите, новини относно иновации, както и използването на календар с индивидуални настройки (валежи, растителна защита, напояване, полева работа, торене, вредители&болести и др.). Приложението предоставя директна връзка с агроном на Pioneer за Вашия регион и полезна информация, която да улесни всекидневната работа на производителите. Данните за валежите по местонахожденията на стопанствата могат непрекъснато да бъдат следени. Всяка важна информация в отделните етапи на работа могат да се добавят за стопанството или за различните култури.

745x250_745

Приложението предлага възможности за ежеднево добавяне на данни. Могат да бъдат създадени и снимкови дневници.

Дигиталният каталог Agro-Assist е достъпен за мобилни телефони, таблети и интернет (iOS & Android) безплатно. Може да го изтеглите от App-Store и Google Play, или като посетите сайта www.agro-assist.com. Приложението може да се използва с и без регистрация.

Апликацията AQUAmax е насочена специално към продуктите от Optimum® AQUAmax® продуктовата линия на Pioneer и техните предимства. С нейна помощ потребителите могат лесно и бързо да получат информация за актуалното продуктово портфолио, което да е от помощ при избора на точния хибрид за точното поле. Мобилното приложение предоставя полезна информация за вредители и болести при царевицата. Също така съдържа подробно описание на хибридите Optimum® AQUAmax® и демонстрира техните предимства. Заедно с това потребителите могат да намерят най-добрите съвети за отглеждането на културата. В проложението е налична  иформация за сравнителни резултати от опити, както и точни агрометеорологични данни.

745x250_2_745

Апликацията AQUAmax е достъпна безплатно за мобилни телефони и таблети чрез Google Play, или може да изтеглите за таблет от App-Store.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.