1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. В гр. Банско ще се проведе семинар за ОСП

В гр. Банско ще се проведе семинар за ОСП

Основен акцент на събитието ще бъде напредъкът в усвояване на европейските средства по мерки 321 и 322

На 16 и 17 март в гр. Банско ще се проведе семинар, на който ще бъдат дискутирани новостите, свързани с бъдещата Обща селскостопанска политика на ЕС и финансирането на проекти на малки общини по Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 г., съобщиха от Министерството на земеделието и храните (МЗХ).

През първия ден от семинара е предвидено представяне на актуални въпроси, касаещи земеделските производители по ПРСР райони от област Пловдив. Основен акцент на събитието, което е предвидено както за медии, така и за представители на Националното сдружение на общините в България, ще бъде напредъкът в усвояване на европейските средства от малките кметства по мерки 321 „Основни услуги за населението и икономиката в селските райони” и 322 „Обновяване и развитие на селата” от ПРСР 2007-2013 г.

Експерти от Министерство на земеделието и храните ще дадат информация за бъдещите политики за финансиране на селските райони и подпомагане на земеделските производители в проекта за Обща селскостопанска политика на ЕС след 2014 г.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.