1. Начало
  2. Новини
  3. Наука и образование
  4. MachTech&InnoTech 2021 събира секторите на металообработката и индустриалните технологии от 20 до 23 април

MachTech&InnoTech 2021 събира секторите на металообработката и индустриалните технологии от 20 до 23 април

Организаторите от Интер Експо Център осигуряват условия, съобразени с изискванията на здравните власти

От 20 до 23 април MachTech&InnoTech 2021 ще отвори вратите си за секторите на индустриалните машини и технологии. При провеждането на 12-ото издание на форума в Интер Експо Център ще бъдат взети всички здравни мерки, съобразени с националните и международни изисквания.

„Кампанията започна. Приготовленията на залите ни протичат с пълна сила. С многобройните фирми, които искат да участват, сме в постоянен диалог. Най – актуалната информация те могат да открият и в сайта - machtech.bg“, информират организаторите от Интер Експо Център. С началото на MachTech&InnoTech ще бъде даден стартът на изложбената година в България. В рамките на четири дни българските и чуждестранните изложители ще предложат тенденциите при металорежещите и металообработващите машини, машините за закаляване и термообработка, инструментите, лазерните и технологиите за заваряване, машинното проектиране, хидравличните и пневматичните устройства, системите за индустриална автоматизация, индустриални мрежи и софтуер, 3D принтиране, електроника, роботика.

„MachTech&InnoTech 2021 ще даде възможност да разберем какви са визиите за развитие на сектора след края на пандемията от COVID-19. В рамките на изложението ще бъдат внедрени гъвкави подходи, чрез които присъстващите да извлекат максимална полза от участието си.“, коментират организаторите от Интер Експо Център. Те напомнят и за вътрешните правила, въведени за допълнителна здравна сигурност на изложителите и посетителите. Сред тях са интелигентното управление на вентилационните системи, Crowd management, отстояние между щандовете, стриктен контрол при почистването и др.

MachTech&InnoTech 2021 ще даде възможност присъстващите представители на компании да затвърдят отношенията помежду си и да положат основите на нови и устойчиви професионални партньорства. Това ще се случи от 20 до 23 април в Интер Експо Център.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.