1. Начало
  2. Новини
  3. Наука и образование
  4. Средно 750 човека са гледали онлайн Националния аграрен семинар чрез интернет портала AGRO.BG

Средно 750 човека са гледали онлайн Националния аграрен семинар чрез интернет портала AGRO.BG

Лекциите и дискусиите, проведени на 16-и и 17-и ноември, бяха гледани на живо от цялата страна

Онлайн излъчването на семинара е една новаторска идея, която направи много хора съпричастни към дискусиите и лекциите, които се проведоха в рамките на 16-ия Национален аграрен семинар, който се проведе в КК „Албена”.

Идеята за онлайн излъчването се породи благодарение на доброто сътрудничество между продуцентска къща „Агромедия” и „Добрички панаир” АД. В този бранш подобна инициатива се прави за първи път и очаквано предизвика огромен интерес. Регистриран беше засилен интерес от страна на потребителите – средно 750 човека  са проследили излъчeните на живо лекции и презентации.

Припомняме ви, че 16-то издание на аграрния семинар събра представители на браншови организации, арендатори, фермери, председатели на кооперации и частни земеделски производители от цялата страна. Участниците представиха своите предложения и проблеми, като заявиха готовност за диалог с цел разрешаване на проблемите в сектора. Дискутирани бяха темите, свързани с усвояването на европейските средства за земеделие и развитие на селските райони, предложенията на България по отношение на Общата селскостопанска политика на ЕС, защита на интересите на страната ни при промяна на ОСП и др.

Продуцентска къща „Агромедия” е медиен партньор на събитието. Освен онлайн излъчването на семинара, потребителите на портала могат да видят и много видео новини, свързани с него. Зрителите на предаването АГРОФОРУМ следващата седмица също ще видят в резюме всичко най-важно, което се случи на семинара. Освен това ще ви разкажем за някои от иновативните продукти, които бяха представени на него. Отразяването на семинара ще намери място и в новия брой на списание „АгроКомпас”.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.