1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. Част от експозициите на „Цветна есен 2013“ са посветени на ландшафта и неговото аранжиране

Част от експозициите на „Цветна есен 2013“ са посветени на ландшафта и неговото аранжиране

Снимка:

Изложбата ще се проведе от 23 до 27 октомври 2013 г. в Международен панаир Пловдив

Мода в зелената украса представя „Цветна есен 2013“ на Международен панаир Пловдив. Част от експозициите са посветени на ландшафта и неговото аранжиране. Специализираната изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари ще се проведе от 23 до 27 октомври 2013 г., съобщиха от пресцентъра на панаира.

Любителите на градинарството отново ще открият различни видове растения, декоративни храсти, овошки, разсад, семена, торове, инструменти. Собствениците на хотели, къщи за гости и заведения ще намерят идеи за оформяне на открити площи и различни видове помещения с елементи от живата природа и арт предмети. Ще бъдат показани керамични изделия, произведения на занаятчийското изкуство, фонтани и чешми.

Новост на „Цветна есен 2013“ са опаковките. Луксозни варианти за поднасяне на цветя и подаръци представя „Итали лукс пак“, дистрибутор на „PNP” Plast, Италия, която е лидер в тази област. Атрактивната и красива изложба „Цветна есен” се допълва от серията пощенски марки на тема „Флора – орхидеи”. Тя ще бъде валидирана в рамките на Панаира на колекционерите „Булколекто 2013“, който започва на 25 октомври. Двете прояви са част от Дните на дома, хобито и модата, станали традиционни в календара на Международен панаир Пловдив.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.