1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. “Доизграждане на системите за мониторинг на количеството на водите“

“Доизграждане на системите за мониторинг на количеството на водите“

Снимка:

Крайна дата за подаване на документи: 30 декември 2016

Министерство на околната среда и водите обявява процедура чрез директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ Доизграждане на системите за мониторинг на количеството на водите“ . Бенефициент по процедурата е дирекция „Управление на водите“ в Министерство на околната среда и водите (МОСВ), която осъществява управлението на речните басейни. Министърът на околната среда и водите организира и ръководи мониторинга на водите.

Очакваният резултат от процедурата е установяване на оптимизирана и подобрена мрежа и програма за мониторинг на количественото състояние на подземните водни тела и количеството на водите, като подкрепящ елемент за екологичното състояние на повърхностните водни тела, което ще допринесе и за изпълнение на един от подкритериите от предварително условие 6.1. „Воден сектор“.

Процедурата за безвъзмездна финансова помощ се осъществява с финансовата подкрепа на Европейския съюз чрез Кохезионния фонд.

Крайният срок за подаване на проектно предложение е 16.00 ч. на 30.12.2016 г. Проект по процедурата може да бъде подаден от кандидата единствено чрез попълване и подписване с електронен подпис на уеб-базиран формуляр за кандидатстване в Информационна система за управление и наблюдение 2020 на адрес

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.