1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. РИОСВ- Хасково ще отличи тазгодишните „Приятели на природата“

РИОСВ- Хасково ще отличи тазгодишните „Приятели на природата“

Церемонията по връчването на грамотите и наградите ще е на 22 декември 2016 г.

За шеста поредна година РИОСВ- Хасково ще отличи с грамоти и награди „Приятел на природата” за принос в опазването на околната среда и екологичното възпитание на подрастващите. Отличията ще бъдат разпределени  между 10 училища, детски градини и доброволци, както и две общини на територията на областите Хасково и Кърджали. Наградите са и за активно участие в организираните от МОСВ и РИОСВ-Хасково кампании, екоинициативи и конкурси, както и реализирани през годината дейности, целящи повишаване на екологичната култура на децата в региона.

Церемонията по връчването на грамотите и наградите ще е на 22 декември 2016 г., четвъртък, от 14,00 ч., в залата на РИОСВ-Хасково на ул. "Добруджа" 14, ет. 5.

Събитието ще включва презентация за информационно- образователните дейности на РИОСВ-Хасково през годината, връчване на грамотите и наградите на отличените и музикална програма с участието на ДГ "Звънче"- Хасково с ръководител Добринка Мирчева и малката поетеса Нели Делева от ОУ "Хр.Смирненски"-Хасково, които бяха между отличените "Приятели на природата" за 2014 и 2015 г.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.