1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. Стартира ежегодната Национална кампания на МОСВ и ПУДООС „За чиста околна среда”– 2015 година

Стартира ежегодната Национална кампания на МОСВ и ПУДООС „За чиста околна среда”– 2015 година

Целта на кампанията е повишаване на екологичната култура на гражданите

За поредна година Министерството на околната среда и водите и Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда отправят покана за участие в Националната кампания „За чиста околна среда– 2015 г.“ на тема „Обичам природата – и аз участвам“. Целта на кампанията е повишаване на екологичната култура на гражданите и навлизане на съвременните тенденции в сферата на опазване на околната среда. 

Участници в конкурса могат да бъдат общини и кметства, училища, детски градини и обединени детски комплекси от цялата страна. За реализиране на всеки от класираните проекти ще бъдат предоставени средства в размер до 10 000 лева за общини и кметства и до 5 000 лева за училища, детски градини и обединени детски комплекси.

Крайният срок за подаване на проектните предложения в ПУДООС, гр. София е 20.02.2015 г.

Резултатите от извършеното класиране на постъпилите Заявления ще бъдат обявени в срок до 03.04.2015 г. на електронния сайт на МОСВ – www.moew.government.bg , в раздела на кампанията „За чиста околна среда“ с мото „Обичам природата и аз участвам“  и интернет страницата на ПУДООС - www.pudoos.bg.

Повече информация за кампанията...

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.