1. Начало
  2. Новини
  3. ОСП от полза за всички нас
  4. Министър Танева ще присъства на представянето на Социално-икономическия SWOT анализ на развитието на селските райони

Министър Танева ще присъства на представянето на Социално-икономическия SWOT анализ на развитието на селските райони

Всички заинтересовани страни могат да вземат участие след регистрация

 

Министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева ще присъства на представянето на Социално-икономическия анализ на развитието на селските райони и напредъка по дебата за ОСП 2021-2027. Целта на SWOT–анализа за развитието на селските райони е да подпомогне дефинирането на основните проблеми, потребности  и  възможности за развитие на селските райони и ще бъде основа за разработване на следващия стратегически документ Идентифициране на потребностите във връзка с прилагането на ОСП в следващия програмен период 2021-2027.

Събитието ще се проведе на 24 януари 2020 г. от 10:00 ч. в Голямата конферентна зала на Университета за Национално и Световно стопанство– град София.

Всички заинтересовани страни могат да вземат участие след регистрация на следния линк: https://www.eventbrite.com/e/89216497947

Проектът на Социално-икономически анализ за развитието на селските райони, изготвен от Университет за национално и световно стопанство, е публикуван на сайта на Министерство на земеделието, храните и горите в рубрика ОСП 2021-2027, подрубрика „Анализи“, достъпна през главното меню на адрес:

https://www.mzh.government.bg/media/filer_public/2020/01/21/proekt_na_sotsialno-ikonomicheski_analiz_na_razvitieto_na_selskite_raioni_01_2020.pdf.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.