1. Начало
  2. Новини
  3. Празници и обичаи
  4. Фестивал, посветен на разнообразието в бирата, се открива днес в столичния Южен парк

Фестивал, посветен на разнообразието в бирата, се открива днес в столичния Южен парк

Beerrelation ще продължи до 15 юни

Нов безплатен фестивал Beerrelation, посветен на разнообразието в бирата и в заниманията покрай нея, ще се настани в дните между 12 и 15 юни на голямата зелена поляна на Южния парк в София откъм бул. "Гоце Делчев".

Програмата включва както музика на живо (Orthodox Cells, Mango Duendo, Cut Robbins, Rubikub, Миленита & Funky Miracles) и театър (Ха-Ха-Ха Импро), така и много спорт и други интересни активности. Бирата, очаква се, ще е много, шарена и международна покрай всичко това.

Откриването на Beerrelation e тази вечер от 19 ч. с музикалната селекция на Smugglers Collective, а откриването на Световното първенство по футбол в Бразилия днес също не е пренебрегнато и неговата откриваща церемония ще се прожектира на голям екран под открито небе. По-рано същия ден, от 12 ч. през деня, ще има демонстрации, турнири, игри и работилници за онези, които могат да им отделят от времето си.
     
Ще има и футболен турнир, както и такъв по волейбол за ентусиастите да се включат. За почитателите на спорта с хилки ще има състезание по спийдбадминтон – игра на бадминтон с по-тежко перце.

Beer Pong пък е дисциплина от типа "игри с алкохол", в която ще могат да участват приятелите на пинг-понга и бирата. Друга интересна активност с  бира ще бъде "музикална бира", съчетаваща играта със столовете, които са винаги с един по-малко от участниците, но в бирен вариант.

Записванията за състезанията ще стават на място и всеки ще може да покаже какво може, а най-успешните ще спечелят награда. По-екстремно настроениете ще открият нещо за себе си край слаклайн демонстрациите и тези с колела. За творческите души ще има няколко работилници, на които желаещите ще се учат как да правят оригами от бирени етикети или анимация само с помощта на пластелин и фотоапарат.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.